Nekupujte lacné sady na nechty

16.11.2012 12:21

 

 
 

Nekupujte lacné sady na nechty

PICT0131


Čoraz častejšie sa v inzerátoch stretávame s ponukou lacných sád na modeláciu nechtov. No ako všetko ostatné, tak aj lacné sady na nechty so sebou prinášajú rôzne, na prvý pohľad možno nejasné, komplikácie.

Lacné gély nízkej kvality

V lacnej sade na nechty nemôžete očakávať špičkovú kvalitu produktov. Ak ste začiatočníčka, navštívte predajňu niektorej renomovanej značky a nechajte si poradiť. Navyše nekvalitnými gélmi môžete sebe alebo vašim prvým zákazníčkam spôsobiť alergie alebo nepríjemné zdravotné komplikácie. Lacné gély obsahujú kyseliny, ktoré sa môžu dostať do vášho tela. Okrem toho lacné gély na nechty sú tiež nekvalitné a vaša snaha dopracovať sa ku krásnej modelácii bude zbytočná.

Myslite na vaše zdravie a voľte kvalitu namiesto neznámej ázijskej značky. Preverte si odkiaľ výrobok pochádza. Ak pôvod materiálu nie je známy, nikdy takéto výrobky nekupujte. Pokiaľ si nie ste istá kvalitou a značkou gélu, radšej si žiadnu sadu nekupujte. Nechajte si poradiť od odborníkov. Tí vám určite pomôžu zostaviť si sadu pre začiatočníkov. Tá vás v konečnom dôsledku môže vyjsť lacnejšie ako nekvalitná lacná sada na nechty.

Bez vedomosti postupu nechtovej modelácie

Nikdy sa nepúšťajte do nechtovej modelácie bez toho, aby ste vedeli, ako presne máte postupovať. Nesprávny postup bude znamenať krátku životnosť modelovaných nechtov, prípadne zalomenie nechtu, ktorú môže spôsobiť naozaj nepríjemnú bolesť. Nekvalitná práca so sebou prináša aj nespokojné zákazníčky. Vždy si premyslite, kedy je ten správny čas, aby boli vašej nechtovej modelácii podrobené aj neznáme zákazníčky, ktoré by nemuseli byť s vašou prácou spokojné.

Radšej investujte do kvalitných materiálov

Kvalitné materiály vám naozaj pomôžu v zdokonaľovaní sa. Ak budete používať kvalitné produkty, ihneď sa to prejaví aj v kvalite celkovej modelácie nechtov. Moderné gély vychytených spoločností prinášajú do sveta nail designu mnoho noviniek a sledujú aktuálne svetové trendy. Vždy vám ponúknu nové možnosti nechtovej modelácie a neustále sa snažia o to, aby gélové nechty vyzerali čo najprirodzenejšie.

Vyhľadajte si akreditovaný kurz

Ak sa chcete naozaj venovať nechtovému dizajnu na profesionálnej úrovni (to znamená, že budete robiť nechty nielen sebe a kamarátke), určite absolvujte kurz nechtového dizajnu vo vašom meste. Vyberte si akreditovanú inštitúciu, ktorá ponúka odborné vzdelanie a kvalifikovanú lektorku. Nechtový dizajn je odbor, ktorý neustále napreduje a tak by ste mali už na začiatku počítať s tým, že do vzdelania budete musieť investovať. No vráti sa vám to v podobe množstva spokojných zákazníčok.

Kontakt

BBeauty - kozmetika a nechtový design Námestie SNP 18/18 0949 768 563 bajkahanzelova@gmail.com